Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Action

Gépi dugókulcsok, átalakítók, hosszabbítók és vésők

1 darab Action dugókulcs közelről fehér háttéren                       Action dugókulcs átalakító szett fehér háttéren

Az Action Tools Corp. alapításának éve 1975. Az ACTION világszerte vezető gyártó az elektromos és pneumatikus szerszámok gépi dugókulcsainak, rátűzőkulcsainak, átalakítóinak és vésőinek. Az ACTION folyamatosan befektet a legkorszerűbb szerszám és mérőgépekbe, hogy a legmagasabb szinten tartsa gyártási technológiai szintjét, beleértve a különféle CNC-gépeket, lézeres jelölőgépeket, préseket, hőkezelő gépeket stb.

Kompromisszum nélküli, kiváló minőség

Többféle Action dugókulcs szürke háttéren

Az ACTION az első gyártó a Távol-Keletről, amely minősített a gépi dugókulcsok és vésők gyártójaként. A vállalat elkötelezett a „Nincs kompromisszum a kiváló minőségben” filozófiája iránt. Annak biztosítása, hogy az ACTION eszközök folyamatosan kielégítsék az ügyfelek igényeit az alapanyagtól a tervezésig, a gyártástól a végső ellenőrzésig, szigorú minőségellenőrzési programot hajt végre a gyáron belül közel 100 ACTION alkalmazott, akik a legapróbb részletekig vizsgálják meg a termékeket a gyárból való kiszállítást megelőzően, illetve a gyártási folyamat során. A termékeket magyarországi vagy európai raktárunkból pár napon belül leszállítjuk Önnek.


Vállalatunk, az Econ Trading Kft. hivatalos kereskedője az ACTION termékeknek Magyarországon, s folyamatosan fejlesztjük szolgáltatáscsomagunk a vevői megelégedettség növelése érdekében. Az ACTION európai képviseleti weboldalán böngészve megtalálja a teljes termékkínálatot.