Deprag

A Deprag piacvezető státusza megkérdőjelezhetetlen a csúcskategóriás csavarozási technológia, automatizálás, levegő motorok és levegős szerszámok termékcsaládjaival, amelyekben állandó innováció és ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységüket.

A klasszikus gépgyártó vállalatként alapított cég elkötelezettsége a kiváló minőségű termékek iránt példamutató értékű, magasan a versenytársai fölé emelkedve egészen napjainkban is egyedülálló sikereket és gazdasági függetlenséget ér el!

 

     Eszközök és megoldások a csavarozás technológiai specialistától

Csavarozási technológia

Kiváló technológiát kínálunk minden termékterületen. Csavarozási technológiai megoldásaink kihasználják a kuplungos tengelykapcsoló rendkívüli nyomatékpontosságát, valamint az összes csavarhúzónk híres robusztus és megbízható kialakítását.

A csavarhúzás tökéletessége a vezérelvünk, termékeink vitathatatlan piacvezető szerepet töltenek be számos alkalmazásban és területen.

Automatizálás

Az összeszerelési technológiával kapcsolatos tapasztalataink lehetővé tették számunkra az első osztályú megoldások kifejlesztését. Számtalan DEPRAG terméket, például mérőeszközöket, vezérlőket és különösen a sikeres adagolási technológiát használják ügyfeleink alkalmazásaikban. Projektmérnökeink hosszútávú tapasztalataival együtt gyártunk összeszerelő gépeket az ügyfelek legkülönbözőbb igényeinek kielégítésére.

Levegő motorok

A jelen korban is és már hosszú ideje a légmotorok rendkívül fontosak, mint a gépek és berendezések hajtóművei. Piacvezetőként ezen a területen rendkívül sokoldalú programot kínálunk az élelmiszeripar és az orvostechnika legváltozatosabb alkalmazásaihoz.

Levegős szerszámok

A klasszikus ipari szerszámok, például a csiszológépek, a fúrók és a fémlemez szerszámok a vállalat gyökerei. A nagy teljesítmény, a megbízhatóság és a kiemelkedő ergonomikus kialakítás a DEPRAG szerszámok megkülönböztető jellemzője.

 

Vállalkozásunk tartós sikerét kiváló minőségű termékek biztosítják.

A Deprag vállalat és termékkínálatának áttekintéséhez, kérjük olvassa el a Vállalati összefoglaló katalógust!