Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Deprag

A Deprag piacvezető státusza megkérdőjelezhetetlen a csúcskategóriás csavarozási technológia, automatizálás, levegő motorok és levegős szerszámok termékcsaládjaival, amelyekben állandó innováció és ügyfélközpontúság jellemzi tevékenységüket.

A klasszikus gépgyártó vállalatként alapított cég elkötelezettsége a kiváló minőségű termékek iránt példamutató, magasan a versenytársai fölé emelkedve egészen napjainkban is egyedülálló sikereket és gazdasági függetlenséget ér el!

 

Montázs Deprag csavarozóval, Deprag automatizált munkaállomással és sarokcsiszolóval

     

ESZKÖZÖK ÉS MEGOLDÁSOK A CSAVAROZÁSTECHNOLÓGIA SPECIALISTÁJÁTÓL 

 

Csavarozási technológia

Kiváló technológiát kínálunk minden termékterületen. Csavarozási technológiai megoldásaink kihasználják a kuplungos tengelykapcsoló rendkívüli nyomatékpontosságát, valamint az összes csavarhúzónk híresen robusztus és megbízható kialakítását.

A csavarhúzás tökéletessége a vezérelvünk, termékeink vitathatatlan piacvezető szerepet töltenek be számos alkalmazásban és területen.

Automatizálás

Az összeszerelési technológiával kapcsolatos tapasztalataink lehetővé tették számunkra az első osztályú megoldások kifejlesztését. Számtalan DEPRAG terméket, például mérőeszközöket, vezérlőket és különösen a sikeres adagolási technológiát használják ügyfeleink alkalmazásaikban. Projektmérnökeink széleskörű tapasztalataival gyártunk összeszerelő gépeket az ügyfelek legkülönbözőbb igényeinek kielégítésére.

Levegő motorok

A jelen korban is és már hosszú ideje a légmotorok rendkívül fontosak, mint a gépek és berendezések hajtóművei. Piacvezetőként ezen a területen rendkívül sokoldalú választékot kínálunk az élelmiszeripar és az orvostechnika legkülönbözőbb alkalmazásaihoz.

Levegős szerszámok

A klasszikus ipari szerszámok, például csiszológépek, fúrók és fémlemez megmunkáló szerszámok a vállalat gyökerei. A nagy teljesítmény, a megbízhatóság és a kiemelkedő ergonomikus kialakítás a DEPRAG szerszámok megkülönböztető jellemzője.

 

Vállalkozásunk tartós sikerét kiváló minőségű termékek biztosítják.

A Deprag vállalat és termékkínálatának áttekintéséhez, kérjük olvassa el a Vállalati összefoglaló katalógust!