Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Sumake szegecs adagolók

product_category Sumake szegecs adagolók

A Sumake kiváló minőségű pneumatikus szerszámokra, kompresszorokra és tartozékokra szakosodott gyártó, melynek portfoliójában megtalálthatók számos ipari és autóipari alkalmazásokra is kiválóan használható termékek.

Folyamatos innováció

Állandó kutatásaik és befektetéseik eredményeként a jelenlegi technológia és formatervezés élvonalában vannak, így energiahatékony, tartós és megbízható termékeket biztosítanak az ipari piacok számára világszerte.

A CE-tanúsítvánnyal rendelkező szerszámok és tartozékok széles, átfogó választékát kínálják, beleértve a következőket: ütvecsavarozók, racsnis villáskulcsok, fúrók, köszörűk, kalapácsok, csiszolók, csavarozók, szórópisztolyok, szegecselők, szögpisztolyok és törőfejek, hogy csak néhányat említsünk.

A Shanghai közelében található kompresszorüzemük a Lacme (Franciaország) vegyesvállalata, amely a legjobb minőségű öntöttvas szivattyúkat exportálja világszerte.

Az ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, hatékony, jól szervezett számítógépes Q.C. olyan rendszerek, amelyek biztosítják, hogy megfeleljenek a minőségi, csomagolási és szállítási kritériumoknak. Garantálják ügyfeleiknek a pótalkatrészeket mindenre elérhető, forgalmazott kategóriára..

Ügyfeleik kiváló kiszolgálása nem cél, hanem valóság.

product_category