Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Nyomatéktechnológia

product_category

A műszaki terminológia azaz a nyomaték szó eredete egészen az ókorig vezethető vissza.
Napjainkban ez a műszaki terminológia a csavaros kötések pontos rögzítését és a forgatóerőt jelenti. Ezen csavaros kötések ipari szabványok vagy gyári előírások szerinti meghúzására kínál Vállalatunk különböző, iparilag kifinomult és az ipar igényeihez folyamatosan igazodó műszaki megoldásokat a nyomaték technológiai termékkategóriánk alatt.


Termékkategóriánk alatt megtalálja


- Kattanós nyomatékkulcsok egy értékre beállítható gyártósori feladatok megoldására, vagy

- Beszabályozó skálával ellátott kivitel, amely alkalmas olyan feladatok elvégzésére, ahol többféle méretű csavar kerül felhasználásra és időszakosan az eszközök paramétereihez igazítható, mivel a helyszínen változtatni szükséges.

- Nyomatékkulcsaink léteznek vezeték nélküli jeladós kivitelben és összehangolhatók a gyártósorokkal, így a munkafolyamatokba illeszthetők. Amennyiben szüksége van egy lekapcsolójelre vagy a konkrét folyamatlezáró meghúzási értékekre, illetve az adatok összefogott dokumentálására, úgy rendszereink képesek szolgáltatni a szükséges adatokat.

- A nyomaték szerszámokhoz különböző kiegészítők is rendelkezésre állnak mindig az adott feladat szükségletei szerint.

 

- A nagyobb készülékek szereléséhez és karbantartásához használható kézi nyomaték többszörözők, akkumulátoros nyomaték többszörözők, pneumatikus nyomaték többszörözők és hidraulikus nyomatékkulcsok, amelyek teljes választékát megtalálja portfóliónkban.

Ezekkel a gépekkel nem csak szerel, hanem tudatosan szerel és be tudja állítani, illetve adott esetben dokumentálni is tudja folyamatait.

                                                                         

- A nyomatékolási folyamatok mérhetők, kiértékelhetők és dokumentálhatók. Ezen felül pedig szerelési folyamatok közbeni vagy végellenőrzésére, illetve a nyomatékra lekapcsoló gépek mérésére, beszabályozására, illetve bizonyos esetekben kalibrálására szolgálnak akár laboratóriumi, akár terepi körülmények közt is a termelési folyamatban.

- Hogy nyomaték eszközeivel a nyomaték meghúzási folyamatok még folymatbiztosabbak legyenek, ezért kínáljuk akár új eszköz vásárlása, akár meglévő eszközeinek kiegészítéseként a gyártóeszköz és a gyártott alkatrész egymáshoz viszonyított helyzetének meghatározására ipari helymeghatározó rendszereinket.

Ezen rendszerek lehetnek közvetlen a szerelést végző eszközre szereltek vagy egy állvány, befogó rendszerbe beépített pozíció figyelők.