Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

NovaTork nyomatékkulcsok

product_category NovaTork nyomatékkulcsok

A Shanghai UB Machinery Co., Ltd., a "NovaTork" márka gyártója egy professzionális gyár, amely a nyomatékszerszámok kutatás-fejlesztésével, tervezésével, gyártásával és globális értékesítésével foglalkozik.

A 2002-ben alapított gyár a Shanghai Fengxian Qianqiao Ipari Parkban található, 40 000 négyzetméteren. Üzemük több mint tíz év rohamos fejlődés után elsajátította az amerikai nyomatékszerszámok alaptechnológiáját, folyamatosan fejleszt és újít, egyike azon kevés cégeknek a világon, amelyek a nyomatéktermékek teljes skáláját tudják biztosítani. Több mint 40 sorozatuk van több ezer specifikációval, amelyeket több mint 50 országban és régióban értékesítenek.

Cégük számos nyomatékprobléma megoldást és személyre szabott nyomatékszerszámot kínál: mini orvosi nyomatékcsavarozót pacemakerhez, mini fogászati nyomatékkulcsot, nyomatéktöbbszörözőt repülőgépmotorokhoz és szélenergiához, nyomatékkulcsot nagysebességű vasúthoz, vezeték nélküli "Click"-et, átviteli rendszert stb.

Mostanra elsajátították az amerikai nyomatékszerszámok technológiáját, és rengeteg tapasztalatot szereztek a K+F, gyártás és minőségirányítás terén. Ésszerű folyamatokkal, hatékony gyártási folyamattal és fejlett gyártó- és tesztelőberendezésekkel biztosítják az egyes termékek magas minőségét. Cégükkel számos alkalommal készítettek interjút szakmai magazinok és tévéállomások. Több mint 30 szabadalommal és független szellemi tulajdonjoggal rendelkeznek, és ezeket „High-Tech Enterprise”, „Chinese Tool Brand Enterprise” és „Technology Enterprise” néven ismerték el. Megfelelnek az ISO9001, ISO6789 és ASME B107.300 szabványoknak.

Közel 20 évnyi fáradságos erőfeszítés után a NovaTork márkájú termékek számos kulcsfontosságú területen használatosak, mint például a repülés, a nagysebességű vasút, a metró, a szélenergia, a hajók, az autókarbantartó ipar és így tovább.

NovaTork, az Ön partnere az összes anya és csavar megfelelő meghúzásában!

product_category