Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Pneumatikus szerszámok, egyéb termékek

product_category Pneumatikus szerszámok, egyéb termékek

Az összeszerelési technológiákhoz kapcsolódóan az Econ Trading portfóliójában további pneumatikus szerszámok és egyéb eszközök találhatók. Mind a fő területeinkhez tartozó gyártók termékei, garantálják az ott megszokott színvonalat és tartósságot.

 

DEPRAG pneumatikus kézi szerszámok

A DEPRAG levegős szerszámokat hosszú élettartamuk, teljesítménysűrűségük és felhasználóbarát kialakításuk jellemzi. Az erőfeszítés nélküli teljesítmény garantált – még akkor is, ha nehezen elérhető területeken dolgozik. Ha ezeket az eszközöket keresi, akkor jó helyen jár!

További információkat találhat a lenti katalógusban.

 

DEPRAG automata összeszerelő állomás

DCAM - rugalmas és kompakt összeszerelő állomás

A DCAM kompakt munkateret kínál. A moduláris és rugalmas platformkoncepció a szabadon programozható tengelyekkel sokoldalúvá teszi a modult a különféle összeszerelési és egyéb feladatokhoz.

Világszerte több száz DCAM működik csak mobiltelefonok összeszereléséhez. Ezeket vagy manuálisan tölti be az operátor, vagy egy automatikus szállítószalagon keresztül érkeznek bele a termékek.

A DCAM a hatékonyságot a lehető legnagyobb folyamatmegbízhatósággal ötvözi. Ha a rendelési mennyiség növekszik, a termelékenység könnyen növelhető további operátorok vagy bővítmények alkalmazásával. Moduláris kialakításának köszönhetően ezek az állomások könnyen átalakíthatók. Ha a gyártási követelmények változnak, a DCAM nagyon rövid időn belül újra üzembe állítható.

Előnyök:

  • Rövid ciklusidők
  • Kompakt kialakítás
  • Rendkívüli tartósság
  • Rövid tervezési és szállítási határidők
  • Integrált pozicionálás és sorrendvezérlés

További információkat találhat a lenti katalógusban.

 

DEPRAG Green Energy Turbine

A GET turbinagenerátor – egy innováció, amely megtérül.

A zöld turba generátor még kis mennyiségű maradék vagy hulladék energia visszanyerésére és elektromos energiává alakítására is kiváló megoldást nyújt. A zöld turbina teljesítménytartománya 5 és 350 kW között található. Ez a villamos energia betáplálható a hálózatba vagy felhasználható házon belüli ipari fogyasztásra.

Az expanziós turbinák vezető gyártójaként a DEPRAG SCHULZ GMBH & CO. KG nagyban hozzájárulhat az Ön energiahatékonyságának növeléséhez. A mai napig a DEPRAG több mint 300 turbinagenerátort szállított axiális és radiális változatban különféle folyamatokban, sorozatgyártásban világszerte.

A turbina és a generátor alkatrészeinek speciális folyadék-mechanikai kialakítása az Ön egyedi paramétereitől függ. A termék elsősorban az ORC rendszer gyártóinak és cégeknek szól, akik képesek ORC turbinát integrálni meglévő folyamatukba vagy üzemükbe.

További információkat találhat a lenti katalógusban.

 

Gamor menetelők

A Talleres GAMOR, S.L. minőségi és pontos termékeket kínál ügyfeleinek a világ minden táján. Az Oria folyó vidékén, Asteasu (Guipúzcoa) faluban, a folyótorkolat völgyében található hegyek által szegélyezve sikerült alkalmazkodniuk azokhoz a változásokhoz, amelyeket a fémmechanikai ipar az elmúlt 35 évben átélt. Az alapítója, Angel Benito által létrehozott kis cég, amely kizárólag a tokmánypofák gyártásával foglalkozott, először országos, majd nemzetközi méretűre nőtt és terjeszkedett. Mára világszínvonalú menetelőikkel és fémipari szerszámaikkal pedig a mai kornak megfelelő, modern, agilis és hatékony vállalattá vált.

További információkat találhat a lenti katalógusban.

 

STONEhill álláskönnyítő szőnyegek

Kínálatunkban elérhetők álláskönnyítő szőnyegek standard és egyedi kivitelekben is, amelyek nagyban tudják fokozni a gyártási minőséget az operátorok megfelelő munkakörülményeinek biztosításán keresztül.

További információkat találhat a lenti katalógusban.

 

KOGANEI lefúvók

A japán cég profilja a szerszámgépek, ipari szerszámok, kenőrendszerek, pneumatikus és hidraulikus rendszerelemek, elektromos berendezések, elektromos meghajtású berendezések, folyadékszabályozó berendezések, környezetvédelmi eszközök, orvosi berendezések, orvosi műszerek, vegyi termékek gyártása, forgalmazása, értékesítése, bérbeadása és lízingje.

Székhelyük Tokyo-ban található, azonban az elmúlt 90 évben világszerte 1200 embert foglalkoztató vállalattá nőttek.

További információkat találhat a lenti katalógusban.

Dokumentumok
documents_icon DEPRAG levegős szerszámok | 4.77 MB
documents_icon Gamor pneumatikus menetfúró gépek | 2.42 MB
documents_icon KOGANEI-DTY-ELG21-series_Gun-type-ionizer_catalog_v1 | 1.93 MB
documents_icon KOGANEI-PAG_PAU-F11-Pulse-Blow-Series_catalog_v1 | 1.11 MB
További Pneumatikus szerszámok, egyéb termékek termékek