Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Egyebek

product_category

Cégünk a csavarozástechnikai és robottechnológiai termékek mellett egyéb, az ipar számára hasznos és az előző két csoporthoz közvetlenül köthető termékek forgalmazásával is foglalkozik, úgymint:

  • GAMOR hidraulikus és pneumatikus menetelő berendezések
  • STONEhill álláskönnyítő szőnyegek normál és speciális kivitelekben is
  • KOGANEI Pneumatika eszközök, főként speciális impulzus pisztolyok és lefúvatók

 

Ismerje meg jobban a Gamor tevékenységét

A Gamor a fémmegmunkálás területén több mint 40 éves szakmai múltra tekint vissza. A kezdetben még csak kisvállalkozásként működő cég mára modern, hatékony, komoly szaktudással rendelkező és a fejlesztésre is fokozottan odafigyelő nemzetközi léptékű nagyvállalat lett.

Precíziós termékeit a világ minden tájáról keresik.

A Gamor termékek portfoliójából élezők, tokmányok, tokmánypofák, hidraulikus és pneumatikus menetfúrók minden gyártási igénynek megfelelő berendezéseit és eszközeit választottuk és építettük be saját kínálatunkba, így az eCon Trading Kft. globális kínálata általuk vált teljessé.

A Gamor gépei sebességben, teljesítményben, pontosságban és kapacitásban a világelsők között mozognak, így cégünk kínálatában is kétség kívül helyet kellett kapjon.

 

Ismerje meg jobban a STONEhill világát

A STONEhill-t 2005-ben alapították, innovatív és csúcskategóriás ergonomikus munkahelyi álláskönnyítő szőnyegek gyártására specializálva, kiegészítve ipari székek és egyéb alkatrészek gyártásával.

Az egyik legprofibb és legtapasztaltabb szakértői és gyártói a fáradtsággátló, tűzálló, illetve az elektrosztatikus munkaterületek védelmének, akár az autóipar, az elektronikai, a fém- vagy az élelmiszeripar számára.

A cél nagyon jól megfogalmazható: a munkakörülmények javítása a megfelelő csúcskategóriás munkahelyi szőnyeg használatával az álló munkavállalók számára. Innovatív anyaghasználat, állandó minőségellenőrzés, kutatás-fejlesztés, illetve nagy tapasztalat jellemzi a STONEhill tevékenységét.

Minden fáradtsággátló és biztonsági munkahelyi szőnyeg poliuretán, nitril vagy EPDM gumi vegyületekből készül és speciális ESD, azaz elektromosan szigetelő, antisztatikus anyagok felhasználásával lettek kifejlesztve, így igény szerint tűzgátló, élelmiszerhigiénés és csúszásgátló szabványoknak is egyaránt megfelelnek.

Az eCon Trading is elkötelezett abban, hogy partnerei számára a legmegfelelőbb megoldásokat kínálja a termelékenység és a minőség növelése érdekében, éppen ezért nem hiányozhat a kínálatból az álláskönnyítő szőnyeg sem, amellyel Ügyfeleink javított munkakörnyezetet, ezáltal nagyobb termelékenységet érhetnek el.

Az álláskönnyítő szőnyegek legfőbb előnye, hogy ruganyos alátámasztást adnak a lábnak, amely az egyensúlyérzetet nem zavarja, ám mikromozgásokra készteti az izomzatot, ezáltal biztosítja a vénás keringéshez szükséges izompumpát, illetve az igényeknek megfelelő biztonsági célokra alkalmazható.

A szolgáltatóipari célú tevékenységtől (iroda, piac, egészségügy, stb.) egészen az extrém ipari felhasználásig minden területre megfelelő méretű és anyagú szőnyegeket kínálunk!

 

Nyisson a KOGANEI pneumatikus eszközök felé

A Koganei Corporation piacvezető vállalat automatizálási és munkaerőmegtakarítási igényeket kiszolgáló, pneumatikus és elektronikus termékválasztékával.

Bár sok esetben láthatatlanul, de jelenleg szinte minden iparágban jelen vannak pneumatikus alkatrészek, berendezések a gyártási folyamatokban. Az eCon Trading Kft. által forgalmazott egyedi, speciális, pneumatikus berendezések technológiailag kiemelkedően fejlettek, választásunkban döntő szerepet játszott a japánok legendás precizitása és ezt valóban tapasztaljuk termékeik használatakor.

 

product_category
További Pneumatikus szerszámok, egyéb termékek termékek
Pneumatikus szerszámok, egyéb termékek