Gépkiszolgáló robotok

Gépkiszolgálásra az IP65/IP67-es kis és közepes terhelhetőségű robotokat ill. a Racer 7-es szériát javasoljuk Comau robot portfolióból.

A Comau ipari robotok gyakorlatilag minden az iparban előforduló feladat ellátására megfelelnek. A szokásos gépkiszolgálás, pick&Place, és egyéb anyagmozgatási és manipulációs feladatok, mint pasztázás, ragasztás, csavarozás stb. mellett speciális igényekre fejlesztett kivitelek is rendelkezésre állnak.

Az Gépkiszolgálás jellemzően speciális igényeket támaszt a robotokkal szemben. Kifejezetten erre a célra Comau az NS és NJ robotok (12kg-tól 60kg-ig) öntödei verzióit ajánljuk IP67-es osztálynak megfelelő csuklókkal. De ha a gépen belüli környezet megengedi a Racer 7-es sorozat is tökéletes alkalmas a feladatra.

Mindegyik típus vezérlése képes akár a teljes cellavezérlés feladatát ellátni így nincs szükség PLC-re vagy egyéb külső vezérlés kiépítésére. További előny, hogy a robotok vezérlése ethernet kapcsolaton keresztül a gyártásirányító rendszerrel is képes együttműködni. Amennyiben a SAFERobot verziót választjuk akár a kerítés építés is megspórolható.

 

Dokumentumok
Comau robotok katalógus | 35.78 MB
Comau_kompakt_katalogus | 8.1 MB