Szoftver megoldások

Ipari szoftverek: A gondolat ami a gépeket tudatosan működteti

Az Ön Ipar 4.0 kompatibilis informatikai infrastruktúrájáért dolgozik az eCon Trading  csapata is – hogy az  Ön vállalata is naprakész és dokumentálható legyen.

Ha komplex termékeket vagy berendezéseket gyárt a maximális hatékonyság érdekében elengedhetetlen, hogy az eszközein az Ipar 4.0 által támasztott követelményeknek megfelelő szoftverek segítsék folyamatait. Az álltalunk forgalmazott eszközökön futó vagy azok kezeléséhez szükséges ill. a statisztikai adatgyüjtést segítő szoftverek, mind az Önök hatékony termelését segítik.

A Deprag szoftvermegoldások széles skálát vonultatja fel a folyamatok javítása felhasználók munkájának megkönnyítésére érdekében. Ilyenek példásul a web lapú Deprag Cockpit gyártásfelügyeleti platform, a Deprag Clamp Force Control amely állandó szorítóerőt garantál, vagy a Deprag Graph Viewer amely a csavarozási folyamatok kiértékelésében nyújt segítséget.

A Comau robotok vezérlő szoftvere lehetővé teszi a robotok programozását, mind a TP5 kézi vezérlő, mind a PC-s RoboShop szoftverünk felhasználásával. A Rebel és Racer sorozat pedig akár PickApp androidos applikáción keresztül is programozható.

Az általunk képviselt nyomaték technológiai vállalatok szoftver egyéb megoldásai: 

- Folyamatvezérlő szoftverek, melyek különböző csavarozási, szegecselési munkákhoz kínálunk.

Mérőszoftvereinkkel megtámogatva az előző folyamatok lehetővé teszik hogy megbizonyosodhasson arról hogy gyártott termékük mindenben az előre tervezett minőségben készült el.

-Ezen szoftverek harmadik lába a csavarozó vagy szegecselőgépeink minősítő vizsgálatokat támogató szoftvercsomagunk, amely arra szolgál hogy megbizonyosodjon gyártóeszközei megfelelő működéséről.

-Pozíciófelismerő szoftvereinkkel  pontosan ott és azt a munkát végezheti el amit szeretne.

Az előbb felsorolt megoldások mindegyike az adatok begyűtésére és szabályos adatarchiválására is képes. Ismerje meg részletesen az általunk nyújtott legkorszerűbb szoftver technológiák előnyeit!

További Szoftver megoldások termékek
Deprag szoftverek