Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Szoftver megoldások

product_category DEPRAG Cockpit szoftver funkció illusztráció zöld háttéren futó bináris kódsorral, előtte fogaskerék, könyvek, csavarhúzó, villáskulcs és információs ikon valamint grafikon

Ipari szoftverek: A gondolat ami a gépeket tudatosan működteti

Az Ön Ipar 4.0 kompatibilis informatikai infrastruktúrájáért dolgozik az eCon Trading  csapata is, hogy az Ön vállalata is naprakész és dokumentálható legyen.

Ha komplex termékeket vagy berendezéseket gyárt, a maximális hatékonyság érdekében elengedhetetlen, hogy az eszközein az Ipar 4.0 által támasztott követelményeknek megfelelő szoftverek segítsék folyamatait. Az általunk forgalmazott eszközökön futó vagy azok kezeléséhez szükséges, illetve a statisztikai adatgyüjtést segítő szoftverek mind az Önök hatékony termelését segítik.

A Deprag a szoftvermegoldások széles skáláját vonultatja fel a felhasználói folyamatok javítására és a munkák megkönnyítése érdekében. Ilyenek például a web lapú Deprag Cockpit gyártásfelügyeleti platform, a Deprag Clamp Force Control, amely állandó szorítóerőt garantál vagy a Deprag Graph Viewer, amely a csavarozási folyamatok kiértékelésében nyújt segítséget.

A Comau robotok vezérlő szoftvere lehetővé teszi a robotok programozását, mind a TP5 kézi vezérlő, mind pedig a PC-s RoboShop szoftverünk felhasználásával. A Rebel és Racer sorozat pedig akár PickApp androidos applikáción keresztül is programozható.

 

Az általunk képviselt nyomaték technológiai vállalatok egyéb szoftver megoldásai:

- Folyamatvezérlő szoftverek, amelyek különböző csavarozási, szegecselési munkákhoz kínálunk.

Mérőszoftvereinkkel megtámogatva az előző folyamatok lehetővé teszik hogy megbizonyosodhasson arról, hogy gyártott termékük mindenben az előre tervezett minőségben készült el.

- Ezen szoftverek harmadik lába a csavarozó vagy szegecselőgépeink minősítő vizsgálatokat támogató szoftvercsomagja, amely arra szolgál hogy megbizonyosodjon gyártóeszközei megfelelő működéséről.

Pozíciófelismerő szoftvereinkkel  pontosan ott és azt a munkát végezheti el amit szeretne.

 

Az előbb felsorolt megoldások mindegyike az adatok begyűtésére és szabályos adatarchiválására is képes. Ismerje meg részletesen az általunk nyújtott legkorszerűbb szoftver technológiák előnyeit!

További Szoftver megoldások termékek
Deprag szoftverek Kistler szoftverek