Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Red Rooster

A vezető beszállító a segéderővel meghajtott gépek piacán (akkus, levegős, hálózati elektromos)


Kiváló minőségű termékeinket a legjobb gyártók termékpalettájából válogattunk össze. A RED ROOSTER Industrial márkanév olyan ipari levegős szerszámokat tartalmaz, mint ütőműves csavarozógépek, csiszológépek és fúrógépek, amelyeket folyamatos ipari használatracfejlesztettek ki.  A RED ROOSTER Quality termékcsalád az autóipari felhasználók célpiacán fejti ki tevékenységét. 

1 darab Red Rooster pisztoly kialakítású csavarozó fehér háttéren 1 darab Red Rooster egyenes kialakítású, karos csavarozó fehér háttéren 1 darab Red Rooster sarokcsiszoló fehér háttéren 

A RED ROOSTER kínálatunk az elmúlt években megváltozott, amelyben az ipari szerszámok aránya megnőtt a termékpalettán belül. A RED ROOSTER gyártmányok az autóipar minőségi eszközei, illetve vannak termékeink a műhelyek kisüzemek igényeinek kielégítésére is. A RED ROOSTER márka  jól felismerhető a piros logó alapján.

 

Levegős láncos emelők 100 tonnáig

1 darab Red Rooster láncos emelő fehér háttéren


Nagyon büszkék vagyunk a RED ROOSTER program levegős láncos emelőire. Ezeket az emelőket részben a TOKU gyártja, magas ipari minõségben és számos jól ismert felhasználó alkalmazza világszerte. A RED ROOSTER levegős emelők könnyen telepíthetők és szikramentes kivitelben is elérhetők, ami kiemeli és megkülönbözteti őket versenytársaktól. A 70% feletti piacrészesedéssel az Egyesült Királyságban és Hollandiában elmondható, hogy kiváló ermékekkel rendelkezik kiváló áron, amelyek rövid szállítási határidőkkel elérhető Európában és Európán kívül egyaránt, akát raktárról. Amennyiben csak egy-egy projektre szeretné használni emelőinket, lehetőség van arra is, hogy igénybe vegye emelő bérlési programunkat. Ezzel kapcsolatban keressen minket.

 

Szakmai műhely


A Rami Yokota BV szakmai műhelyében dinamikus terhelést tesztelő berendezéssel is rendelkezik. Ez a tesztberendezés kalibrált és tanúsított a NEN - EN 818 európai szabvány szerint. A dinamikus tesztberendezéssel a RED ROOSTER emelőt 150% -on terhelik túl s ez egy dinamikus teszt, amely a legnehezebb feltételek mellet vizsgálja az emelők fizikai terhelhetőségét. Ennek során olyan dinamikus terhelési hatások érik az emelőket amelyek az extrém terepi körülményeket is szimulálják. Vállalatunk, az eCon Trading Kft. hivatalos kereskedője a RED ROOSTER termékeknek Magyarországon, s folyamatosan fejlesztjük szolgáltatáscsomagunk a vevői megelégedettség növelése érdekében. A teljes termékkínálatot ide kattintva megtalálja a YOKOTA európai gyártói weboldalán.