Hírlevél feliratkozás
Kapcsolat

Szolgáltatások

A folyton változó és fejlődő műszaki irányok és lehetőségek tárházának feltárása komoly szakmai elkötelezettséggel párosul cégünk életében, amelyhez Partnereink elégedettsége adja számunkra a mindennapos motivációt.

        Kék öltönyös férfi rámutat egy tollal a www. eContrading url címre

 

Képzettségünkkel és tudásunkkal egészítjük ki kínálatunkat, hiszen számunkra a hosszú távú és minőségi ügyfélkapcsolat az elsődleges cél. Mivel mással tudnánk kiemelkedni at elárhető, széles kínálat halmazából, ha nem a tudással, a fejlődéssel és a megfelelő odafigyeléssel!

Szolgáltatásainkkal mindenben segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy Ügyfeleink a megfelelő információk birtokában hozzanak döntéseket, amellyel elősegítik saját cégük növekedését.

  1. Tanácsadásaink során komplett információkat nyújtunk a teljes termékfejlesztési folyamatokhoz és kiemelt,széleskörű, valamint  gyakorlatias tanácsokat adunk át a csavarozástechnikai területén.
  2. Workshopjainkon egyedi igényeknek megfelelően készítjük fel Ügyfeleink munkatársait, biztosítva a legfrissebb, legaktuálisabb, gyakorlatorientált tudásanyag átadását.
  3. Szervizszolgáltatásunk minden tekintetben zökkenőmentesen, és lehetőség szerint a legrövidebb időn belül érhető el Partnereink számára.