Robot szolgáltatások

A Comau robotok felhasználóit széleskörű támogatási és szerviz lehetőségekkel segítjük munkájukban. Díjmentes tréning, 24-órán belüli alkatrész ellátás, 3 éves kiterjesztett garancia, partnerprogram, és további előnyök várják felhasználóinkat.

Workshopok:

Az eCon Trading kft. minden megrendelt robothoz díjmentesen biztosít tréninget robot típustól függően 2-3 napban, korlátlan számú résztvevő (célszerűen egyidőben max. 2-4 fő) számára. A workshophoz magyar nyelvű oktatási anyagot biztosítunk. Ez a tréning elegendő a robot alapvető kezeléséhez, programozási metódusainak megismeréséhez, a buszrendszerek és az I/O-k kezeléséhez. Ezen túlmenően lehetőség van a Comau különböző szintekre osztott gyári tréningjein és a speciális szoftverekhez tartozó tréningeken is részt venni.

Garancia:

A Comau az alap garanciaidőn felül a garanciaprogram keretében akár 3 év kiterjesztett garanciát is vállal a termékeire. Regisztrált Comauplus+ programban résztvevő Partnereink számára a garancia idő 2 év-re nő.

Műszaki segítség nyújtás:

A robotok beüzemeléséhez az eCon Trading kft. szakemberei díjmentesen nyújtanak segítséget a felmerülő műszaki kérdésekben. A garanciális időszakban és azt követően is Ügyfeleink rendelkezésére állunk az aktuális szerviz díjszabásunknak megfelelően. (Természetesen a garanciális ügyek intézése díjmentes!)

Nagy felhasználók esetén javasoljuk a szervizszerződés megkötését, amely további előnyökkel jár a felhasználó számára.

Refurbishment program:

Igény esetén lehetőség van a régi robotok komplett felújítására (refurbisment) és akár upgrade-jére is, ezt elvégezve a megrendelő gyakorlatilag új robotot kap további 12 hónap gyári garanciával.

Szerviz:

A Comau robotok az iparági átlaghoz képest kiemelkedően hosszú szervizperiódusra lettek tervezve. Általánosságban az első „kis” szerviz 5 000 üzemóra után esedékes és a „nagy” szerviz 15 000 üzemóra után esedékes.

Léteznek olyan robotjaink amelyeknél az első szerviz időpont 15 000 üzemóra, ez egyműszakos munkarendben 7,5 évet jelentene az első szervizig! Természetesen minden robot tervezésénél fontos szempont, hogy a szerviz egyszerűen, speciális célszerszámok nélkül elvégezhető legyen.

A TMK elvégzéséhez a robotok karbantartási leírásában minden lépés és szükséges kellék részletesen megtalálható, de igény esetén akár szervizmérnök kollégáink, akár a Comau szerviz csapata rendelkezésükre áll.

Pótalkatrész ellátás

A Comau központi raktárjában több mint 20 000 alkatrészt tart raktáron, csuklókat, motorokat, hajtóműveket, és különböző elektromos részegységeket. Világszerte további 12 országban tartunk fent régiós pótalkatrész raktárokat.

Sürgős esetben 24 órán belüli alkatrész szállítást is tudunk vállani.