Tanácsadás

Az eCon Trading Kft. műszaki szakértő csapata segíti Ügyfeleit a munkavégzés, termékfejlesztés során keletkező igények és a portfoliónkban található bármely termékkel kapcsolatban felmerült kérdések megválaszolásában, megoldásában.

  • Segítünk a megfelelő büdzsé meghatározásában a projekt kezdeti fázisában.
  • Segítünk a termékfejlesztési folyamatban, annak érdekében, hogy a termék gyártásánál ne lépjenek fel váratlan problémák, és nem várt extra költségek.
  • Tanácsokkal látjuk el az alkalmazásnak és folyamatainak megfelelő gyártóeszköz kiválasztásában.
  • Segítünk a gyártóeszköz tervezésben, koncepcióalkotásban, hogy mind a termék, mind a folyamat, mind a beépítendő eszköz szempontjából optimális megoldás szülessen.
  • A gyártás során további műszaki fejlesztési javaslatokkal támogatjuk a végfelhasználókat a céljaik elérésében: ciklusidő csökkentés, Cpk növelése, stb.

Autó- és elektronikaipari projektekben szerzett több mint 10 éves csavarozástechnikai tapasztalatunkkal, tudásunkkal, valamint technikai hátterünkkel kiemelten széleskörű tanácsadást tudunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára egyaránt a csavarozási feladatok területén is.

Tanácsadásainkat a budapesti irodánkban berendezett bemutatótermünkben, illetve az ügyfeleknél személyesen, de akár külföldön az anyavállalatok telephelyein is le tudjuk bonyolítani.

                  TAPASZTALAT ◊ OPTIMALIZÁLÁS ◊ HATÉKONYSÁG

Tanácsadási területek a csavarozástechnikában:

  • Termék tervezés: a leendő termék optimalizálása automata összeszereléshez, az összeszerelési és/vagy csavarozási kritériumok megvizsgálásával
  • Gyártósor és gyártó berendezés kialakítás: leendő berendezések, gyártósorok kialakításánál nyújtott segítség a csavarozás és adagolás technikai berendezések beépíthetőségének figyelembevételével, ciklusidő optimalizálás
  • Csavar kötés optimalizálás: a lehető legjobb csavarozási technológia megtalálása adott feladathoz, mely a legjobb minőségű csavar kötést biztosítja a lehető legrövidebb ciklus idővel és legnagyobb megbízhatósággal

A megfelelő ismereteken alapuló kooperációhoz elengedhetetlen a szellemi beruházás mindkét fél részéről. A tanácsadásra fordított energiát Ügyfeleink részére díjmentesen biztosítjuk, hiszen tudásunkban és tapasztalatunkban bízva hiszünk a hosszú távú együttműködésben, a minőségi partnerségben.

Cégünk bevonása a projektek kezdetén minden félnek előnyös. Ügyfeleink így már a projekt kezdetén széles körű információval rendelkezhetnek a szükséges kritériumokról, és professzionális műszaki segítséget kapnak a teljes projekt alatt. Csapatunk pedig teljes rálátást kap a projektre, így a lehető legjobban tudjuk kiszolgálni Ügyfeleink igényeit és a lehető legjobb megoldást tudjuk kínálni számukra.

Amennyiben érdeklődik Tanácsadás szolgáltatásunk iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot.